Početna‎ > ‎

RADIONICE

"Kako reći ne"
U okviru projekta "Kako reći ne", u višim razredima su održane tri radionice za učenike VII i VIII razreda. Tokom radionica s učenicima se razgovaralo o načinima kako se mogu ponašati u rizičnim situacijama koje su česte među njihovim vršnjacima. Učenici su učestvovali u diskusiji i prezentiranju zaključaka do kojih su došli u grupama.
Matrice za rano prepoznavanje učenika u riziku od niprihvatljivog ponašanja
Predavanje na temu "Matrice za rano prepoznavanje ucenika u riziku od neprihvatljivog ponasanja" odrzano je 24.i 25.januara. Voditelji obuke Maida Sahinagic i Kornelia Sabo Mehic.
 
 
 

Disleksija i disgrafija
U saradnji s Nevladinom organizacijom "Duga", logopedica Sanja Matković je u našoj školi održala predavanje i radionicu na temu: Disleksija i disgrafija. 
   

Google for Education platforma za obrazovanje
U ponedjeljak, 8.1.2018. održana je prva radionica za korištenje aplikacija mail-a, drive i hangoutsa u sklopu platforme za obrazovanje Google for Education. Dana 9.1.2018. održana je druga radionica za korištenje Google Classroom u sklopu platforme, u dva termina kako bi svi nastavnici bili u mogućnosti odraditi vježbe on-line. Treća radionica je održana 12.1.2018. takođe u dva termina, a tema radionice je bila kreiranje kvizova korištenjem aplikacije Forms. Radionice je održala nastavnica Mirela Avdibegović.
  
 
 
 
Art radionica
Dana 10.1.2018. nastavnica Zineta Vejzović je održala Art radionicu.
  
 
 

Comments